Hila


Misija i planovi


Uvođenje HACCP i ISO9001 standarda

Do kraja decembra 2008 godine planirano je uvođenje HACCP i ISO9001 standarda kvaliteta u proizvodni pogon u Novoj Varoši. Uspešnim kompletiranjem ovog projekta, proizvodi kompanije HILA imaju dozvolu za izvoz na sva svetska tržišta, a prvenstveno za izvoz na tržišta Evropske Unije.

Proširenje proizvodnje

Puštanjem u pogon nove fabrike u Novoj Varoši, kompanija HILA počinje sa prikupljanjem svežih šumskih plodova i preradom/zamrzavanjem/sušenjem/salamurenjem u našem pogonu u Novoj Varoši.

Pored toga, uvode se novi proizvodi iz programa DIET džemova, uvođenje Gift pakovanja, hotelskoh staklenki.

U sezoni 2008 godine, počinje sa radom naša linija za pakovanje voća i povrća u mrežaste džakove i kartonske kutije.

U 2009 godini planiramo uvođenje proizvoda - Gotovih obroka na bazi krompira: ljušteni, seckani, gratinirani krompir, krompir sa dodacima sira i povrća itd.

Takođe, u bliskoj budućnosti sa realizacijom već u 2007. godini planiramo da instaliramo liniju za automatsko pakovanje Zlatarskog krompira i šargarepe u D-pak ambalažu.

U 2007 godini planiramo uvođenje proizvoda – gotovih obroka na bazi krompira: ljušteni, seckani, gratinirani krompir, krompir sa dodacima sira i povrća itd.

Franšiza “Hila – eko špajz”

U 2009 godini, koja će nam doneti novih poslovnih poduhvata i shodno tome uspeha, počinjemo sa još jednim izuzetno profitabilnim projektom:
franšiza za specijalizovane objekte pod nazivom „Hila – eko špajz“. Ovim putem i pre zvaničnog početka samog projekta pozivamo sve zainteresovane da putem telefona ili maila zatraže i dobiju sve detaljnije informacije za dobijanje franšize.

Širenje distributivne mreže

Takođe, planiramo dalje širenje naše distributivne mreže ulaskom u sistem HoReCa objekata i širenje distribucije na okolna tržišta EX Yu republike i zemalja EU.Copyright © 2007 - 2009   Hila d.o.o.   |   Sva prava zadržana